Vanaf 1 april 2021 gaan we weer pannenkoeken bakken

Pannekoekenhuis "De Drentse Boet" nieuw in Wittelte. Waar? Op Familiecamping Wittelterbrug van Ton, Yvonne en Marit Wester.
Pannekoekenhuis “De Drentse Boet” nieuw in Wittelte. Waar? Op Familiecamping Wittelterbrug van Ton, Yvonne en Marit Wester.

Er is niks lekkerder, wanneer de stroop in dunne kronkelende draadjes over mijn pannenkoek heen dansen. Dertig centimeters lekkernij.

Mooi gelijkmatig gebakken met flink wat vulling, maakt mijn neus wakker. Terwijl ik kunstig mijn pannenkoek met vork en mes oprol, zie ik de bus met ‘’poedersuiker’’, klaarstaan. Met een korte slag waai ik het over mijn pannenkoek heen.

Om me heen zie ik iedereen genieten van spare – ribs. Dat ziet er geweldig uit.
Naast mij zie ik borden met schnitzels, de overheerlijke geuren vermengen zich al watertandend
over de grote tafel.

De geur van kaneel met suiker over de warme appelschijven , die keurig gebakken zijn in het beslag van de pannenkoeken.

Terwijl ik de gezellige sfeer opsnuif , geniet ik van de allereerste pannenkoek die met zorg bereid is door onze kok. Zij heeft al flink wat ervaring met het bakken van pannenkoeken in diverse restaurants.

Wilt u ook meemaken wat ik ervaren heb? Reserveer dan een tafel. Dan gaan we overheerlijke pannenkoeken, plates, maar ook snacks, patat speciaal voor u nog lekkerder maken.


En terwijl u geniet in onze leuke bourgondisch ruimte van een voorafje. Vliegen voor u de grote pannenkoek pannen op het gas.

Zin in een pannenkoek of een heerlijk plate menu? Bel ons op werkdagen om te reserveren. En nu is het tijd  om de zachte witte bloem, melk en eieren te vermengen, de verse salades te doen kleuren met smaak en de aardappelen voor te bereiden.

Zij zijn er klaar voor om door u geproefd te worden

We zien u graag in onze “ De Boet”

Yvonne, Ton en Marit Wester

Geef een reactie