Over ons

Pannenkoekenhuis In Drenthe. Ik heb mijn auto gepakt om kennis te maken met Ton en Yvonne Wester van Pannenkoekenhuis “De Drentse Boet”.

De navigatie brengt me bij camping wittelterbrug, wittelterweg 31 in wittelte.tussen Dwingeloo en Diever
Yvonne en Ton heten mij van hartelijk welkom

Gezellig zaaltje met een gemoedelijke sfeer

Camping Wittelterbrug heeft voor de camping al heel wat jaren een gezellige zaal en eetcafé ingericht geheel in boerenstijl.

Doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg. Gewoon eerlijke kookkunst zonder culinaire hoogstandjes . Voor mensen die van bourgondisch houden.

We serveren pannenkoeken, plates en verzorgen de gasten van lekkere versgebakken brood, bieden diverse basis boodschappen aan, en ’s avonds is de bar open om rustig na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ik vroeg Ton en Yvonne waarom willen jullie pannenkoeken erbij?

Met het serveren van onze lekker plates en snacks, kregen we veel vragen naar pannenkoeken. Dat idee hebben we onthouden. We hebben ons eetcafé  een nieuwe naam gegeven.

Pannenkoekenhuis ‘’De Drentse Boet”, voor mensen die de naam boet niet kennen, het betekent ‘’Schuur’’ in het West -Fries. Ton en Yvonne Wester willen meer doen met de eetgelegenheid in Wittelte.

We gaan pannenkoeken bakken.Wanneer ? Vanaf 5 juni 2021 gaan we rustig beginnen, geen stress, maar hoe drukker hoe gezelliger.

Ideaal zaaltje  met personeel voor diverse activiteiten het hele jaar door,  voor verjaardagen,trouwerij, feestavond,partijen.

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is? U bent welkom bij ons in “De Drentse Boet”.